Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Комерційні пропозиції » Хорватське підприємство шукає українські підприємства зацікавлені у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом
Хорватське підприємство шукає українські підприємства зацікавлені у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом
Пт, 30 Листопада 2018, 09:14

До Посольства України в Республіці Хорватія звернулося хорватське підприємство “Banovina Raafourty d.o.o.” з проханням допомогти у встановленні контактів з українськими підприємствами, зацікавленими у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом. Лист хорватської компанії – у вкладенні (англійською і хорватською мовами).

“Banovina Raafourty d.o.o.” шукає підрядника робіт з рубки лісу на території Бановіни (історична область у Сисацько-мославинській жупанії), який забезпечив би заготівлю деревини у обсязі 5000 кубічних метрів на місяць (60000 кубометрів на рік) при роботі протягом всього року. У лісах переважають бук, дуб, ясен і граб, середній обсяг заготівлі складає 170 кубометрів з гектара.

Підприємствам, з якими будуть укладені контракти, “Banovina Raafourty d.o.o.” обіцяє забезпечити отримання в Хорватії всієї необхідної документації, відповідне житло і харчування для працівників. Українські підрядники повинні мати належну техніку для рубки та вивозу дерева. Види і кількість такої техніки не обумовлюються.

Зацікавлені підприємства можуть контактувати з керівництвом “Banovina Raafourty d.o.o.” електронною поштою:

директор Давор Жувич (Davor Žuvić) – d.zuvic@raa.hr

загальна адреса правління – raa@raa.hr

Додатки: Лист звернення (анг.) (хор.)

Версія для друку
Версія для друку