Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Commercial offers » (Ua) Хорватське підприємство шукає українські підприємства зацікавлені у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом
(Ua) Хорватське підприємство шукає українські підприємства зацікавлені у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом
Fri, 30 November 2018, 09:14

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

До Посольства України в Республіці Хорватія звернулося хорватське підприємство “Banovina Raafourty d.o.o.” з проханням допомогти у встановленні контактів з українськими підприємствами, зацікавленими у виконанні в Хорватії лісозаготівельних робіт за контрактом. Лист хорватської компанії – у вкладенні (англійською і хорватською мовами).

“Banovina Raafourty d.o.o.” шукає підрядника робіт з рубки лісу на території Бановіни (історична область у Сисацько-мославинській жупанії), який забезпечив би заготівлю деревини у обсязі 5000 кубічних метрів на місяць (60000 кубометрів на рік) при роботі протягом всього року. У лісах переважають бук, дуб, ясен і граб, середній обсяг заготівлі складає 170 кубометрів з гектара.

Підприємствам, з якими будуть укладені контракти, “Banovina Raafourty d.o.o.” обіцяє забезпечити отримання в Хорватії всієї необхідної документації, відповідне житло і харчування для працівників. Українські підрядники повинні мати належну техніку для рубки та вивозу дерева. Види і кількість такої техніки не обумовлюються.

Зацікавлені підприємства можуть контактувати з керівництвом “Banovina Raafourty d.o.o.” електронною поштою:

директор Давор Жувич (Davor Žuvić) – d.zuvic@raa.hr

загальна адреса правління – raa@raa.hr

Додатки: Лист звернення (анг.) (хор.)

Print
Print