Вінницька торгово-промислова палата інформує, що 13 липня 2016 року на виробничому підприємстві ТОВ “Вінницька цукерка”, що займається виготовленням шоколадних, глазурованих цукерок та шоколадних фігур розпочато роботу, яка проводиться в рамках проекту “Європейська система розвитку CERTUA”, щодо впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів згідно з вимогами стандарту ISO 22000:2005, що базується на принципах НАССР.
Проведено діагностичний аудит на підприємстві та складено звіт фахівцем методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП Хомутовською І.В.
ТОВ “Вінницька цукерка” має виробничі потужності в м.Вінниця. Підприємство спеціалізуються на ринку кондитерських виробів, випускає різні види шоколадних цукерок та шоколадних фігур, що фасуються в художньо оформлені коробки або інше пакування. Смакові якості продукції ТМ «Вінницька цукерка» мають своїх постійних споживачів.
Кондитерські вироби компанії, крім локального ринку, користуються попитом і популярністю в інших областях України.