Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(067) 430-07-05
Головна » Експортні можливості » Промо-акція "Українська поличка"
Промо-акція “Українська поличка”

20 вересня 2024 року дипломати Посольства України в Болгарії провели зустріч з керівництвом торгової мережі “Кауфленд България”, найбільшої в Болгарії рітейлової мережі супермаркетів, щодо можливості проведення на її площах промо-акції українських товарів та/або акції «українська поличка».

На початковому етапі з підготовки цієї промо-акції керівництво мережі “Кауфленд България” просить надати на розгляд менеджерів компанії весь перелік товарів, які українська сторона вважає вартими для демонстрації на торгових полицях і площах мережі її супермаркетів.

Усім компаніям, які зацікавлені взяти участь у зазначеній ініціативі, слід зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/vz91hqXVMziqeWNMA

Кожен запропонований для промо-акції товар має супроводжуватись якісною візуальною презентацією (файл PDF розміром до 1-2 МБ) з детальним описом (вміст/склад товару, розміри/обсяги), специфікаціями, сертифікатами відповідності/якості тощо. Файли, які відносяться до одного ж і того товару, слід маркувати однаковою назвою (напр., назвою компанії, бренду або назвою товару). Запропоновані товари слід внести в загальний список і пронумерувати їх з розбивкою на продуктову і непродуктову групи.

Після отримання всієї інформації менеджери та спеціалісти головного офісу в Софії зроблять експертну оцінку щодо відповідності товарів вимогам якості і безпечності для їх реалізації в мережі, про результати якої повідомлять українську сторону.

На наступному етапі менеджмент Кауфленду та зацікавлені українські виробники зможуть обговорити та узгодити всі організаційні, технічні та логістичні деталі з підготовки та проведення промо-акції.

Версія для друку
Версія для друку