Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Міжнародні виставки, ярмарки » Виставка та конференція Drontech2024, 25-27 листопада
Виставка та конференція Drontech2024, 25-27 листопада

Нещодавно штаб-квартира Королівських ВМС Таїланду провела 3-тю нараду командувачів збройними силами під головуванням генерала Сонгвіта Нунпакді, головнокомандувача Королівськими збройними силами Таїланду, з видатними членами армії, ВМС, ВПС та поліція Королівства Тай.

Під час зустрічі було наголошено на інтеграції безпілотної авіаційної системи (UAS) і протидії безпілотній авіаційній системі (CUAS), включно з безпілотною зенітною системою (Anti-Drone), зрештою закликаючи до збільшення розвитку та інвестицій у технологію безпілотників.

Збройні сили Таїланду зосереджуються на інтеграції протиповітряної оборони у свою стратегію протидії великим військовим загрозам і зброї великої дальності, включаючи всеспрямовані, направлені та портативні системи.

UAS слід використовувати для розвідки, спостереження, охорони, пошуку цілей, вогневої підтримки та стратегії управління в різних ситуаціях.

Крім того, ВМС Таїланду закуповує дві безпілотні літальні системи Hermes-900 для прибережних баз, ще більше підкреслюючи необхідну увагу до розробки та використання безпілотників.

Drontech2024, головна виставка та конференція в Таїланді, присвячена дронам і технологіям.

Виставка допоможе відкрити двері для бізнес-можливостей, щоб охопити та зв’язати покупців і осіб, які приймають рішення, з різних галузей.

Ось кілька причин для того, щоб взяти участь у цій важливій виставці:

• Створіть мережу та залучайте потенційних клієнтів: налагодьте зв’язки з місцевими та міжнародними гравцями галузі, особами, які приймають рішення, і представниками; і відкрити цінні можливості для бізнесу.

• Продемонструйте свої продукти та рішення: продемонструйте потенціал дронів і багато іншого ідеальній аудиторії як з державного, так і з приватного секторів.

• Можливості для бізнес-брендінгу: розмістіть свій бренд на міжнародній платформі, де ви зможете отримати вигоду від більшого розголосу та такої необхідної експозиції.

• Зробіть внесок у індустрію безпілотників у Таїланді: створіть собі ім’я серед багатьох інших брендів, зробивши внесок у зростаючий сектор безпілотників у Таїланді.

Не пропустіть цю можливість! Забронюйте найкраще місце розташування сьогодні, негайно зв’язавшись з нами, поки воно ще доступне.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до: пані Натча Похайяхірун, помічника менеджера з продажу
Моб.: +66 61 026 4656
Електронна адреса: natcha@asiandefense.com

Запит                           Брошура DTA

Версія для друку
Версія для друку