Франція — один із найбільших і найвимогливіших ринків кондитерських виробів у Європі. Тут зростає попит на якісну, натуральну, крафтову та преміальну продукцію, зокрема чорний шоколад, органічні десерти й мінівироби. Споживачі дедалі частіше обирають короткий склад, менше цукру та інноваційні формати продукції.
19 листопада 2025 року о 16:00 відбудеться вебінар, на якому будуть представлені результати дослідження та рекомендації щодо виходу українських виробників на французький ринок кондитерських виробів.
Для кого?
Експортерів кондитерських виробів, представників галузей, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги, бізнес-об’єднань, представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін.
Під час заходу дізнаєтеся про:
Серед спікерів
Контакти
У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до відповідальної менеджерки проєкту Яни Єрошенко: yyeroshenko@eepo.gov.ua
|
Час |
Тема та спікер |
| 16:00—16:10 |
Вступні слова
|
| 16:10–16:50 |
Презентація дослідження
|
| 16:50–17:05 |
Оцінка потенціалу експорту українських кондитерських виробів на ринку Франції
|
| 17:05–17:15 | Питання та відповіді |
Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 18 листопада 2025 року (14:00).
Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням