Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(067) 430-07-05
Home » Media » xport opportunities » Презентація дослідження ринку кондитерських виробів Франції, 19 листопада
Презентація дослідження ринку кондитерських виробів Франції, 19 листопада

Франція — один із найбільших і найвимогливіших ринків кондитерських виробів у Європі. Тут зростає попит на якісну, натуральну, крафтову та преміальну продукцію, зокрема чорний шоколад, органічні десерти й мінівироби. Споживачі дедалі частіше обирають короткий склад, менше цукру та інноваційні формати продукції.

19 листопада 2025 року о 16:00 відбудеться вебінар, на якому будуть представлені результати дослідження та рекомендації щодо виходу українських виробників на французький ринок кондитерських виробів.

Для кого?

Експортерів кондитерських виробів, представників галузей, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги, бізнес-об’єднань, представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін.

Під  час заходу дізнаєтеся про:

  • Економічну та демографічну ситуацію
  • Особливості споживання
  • Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту Франції з України та світу, найбільші країни-постачальниці)
  • Обсяги роздрібного ринку за категоріями продукції та прогнози на наступні 5 років
  • Тренди та особливості споживачів
  • Компанії-конкуренток та частки брендів на ринку
  • Канали продажів

Серед спікерів

  • Олексій Грушецький, в.о директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
  • Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO)
  • Олександр Балдинюк, президент Асоціації «Укркондпром»

Контакти
У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до відповідальної менеджерки проєкту Яни Єрошенко: yyeroshenko@eepo.gov.ua

Програма 
 

Час

Тема та спікер
16:00—16:10

 Вступні слова

  • Олексій Грушецький, в.о. директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
  • Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту SIPPO
16:10–16:50

Презентація дослідження

  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
16:50–17:05

Оцінка потенціалу експорту українських кондитерських виробів на ринку Франції

  • Олександр Балдинюк, Президент Асоціації «Укркондпром»
17:05–17:15 Питання та відповіді

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 18 листопада 2025 року (14:00).

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням

 

Print
Print