Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу
Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу
Сб, 26 жовтня 2019, 11:52

Питання безпечності продуктів на всіх етапах харчового ланцюга є на сьогодні одним надважливих для українського суспільства і привертає особливу увагу як споживачів так і виробників. Зважаючи на актуальнісь тематики і запит бізнесу, Вінницькою торгово-промисловою палатою 22 жовтня 2019 року був організований семінар “Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу”.

Програма семінару включала:

  • комплекс питань пов’язаних зі змінами у новій версії стандарту ISO 22000:2018;
  • вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України 01.10.2012 № 590;
  • порядок та процедура проведення перевірок виробників харчових продуктів згідно чинного законодавства;
  • особливості маркування згідно Закону України Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів.

Учасники семінару також мали чудову нагоду отримати індивідуальні консультації щодо оформлення макетів етикеток.

Дякуємо спікерам заходу:

Черваню Віталію Івановичу — заступнику начальника Управління, начальнику відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області

Пігарьовій Людмилі Анатоліївні — начальнику методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП

Кохан Світлані Василівні – експерту з питань стандартизації, метрології ДП “УКРНДНЦ” за змістовні та компетентні доповіді.

Готуємо наступні семінари циклу “Безпечність харчових продуктів” для підприємств – представників сфери громадського харчування та торгівлі.

Arrow
Arrow
Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: