Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » News » (Ua) Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу
(Ua) Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу
суб., 26 жовтня 2019, 11:52

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Питання безпечності продуктів на всіх етапах харчового ланцюга є на сьогодні одним надважливих для українського суспільства і привертає особливу увагу як споживачів так і виробників. Зважаючи на актуальнісь тематики і запит бізнесу, Вінницькою торгово-промисловою палатою 22 жовтня 2019 року був організований семінар “Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу”.

Програма семінару включала:

  • комплекс питань пов’язаних зі змінами у новій версії стандарту ISO 22000:2018;
  • вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України 01.10.2012 № 590;
  • порядок та процедура проведення перевірок виробників харчових продуктів згідно чинного законодавства;
  • особливості маркування згідно Закону України Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів.

Учасники семінару також мали чудову нагоду отримати індивідуальні консультації щодо оформлення макетів етикеток.

Дякуємо спікерам заходу:

Черваню Віталію Івановичу — заступнику начальника Управління, начальнику відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області

Пігарьовій Людмилі Анатоліївні — начальнику методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП

Кохан Світлані Василівні – експерту з питань стандартизації, метрології ДП “УКРНДНЦ” за змістовні та компетентні доповіді.

Готуємо наступні семінари циклу “Безпечність харчових продуктів” для підприємств – представників сфери громадського харчування та торгівлі.

Arrow
Arrow
Print
Print

Читайте також: