Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » Рекомендації щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19
Рекомендації щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19
Чт, 07 травня 2020, 16:32

Для використання в роботі надаємо рекомендації, підготовлені Європейськоюасоціацією виробників їжі та напоїв (FoodDrinkEurope)та Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (TheEuropeanFoodSafetyAuthority, EFSA) щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19, а також огляд цього документу, підготовлений ПУ при ЄС.

Зокрема, ці рекомендації стосуються забезпечення рівня обізнаності персоналу щодо ситуації навколо COVID-19, забезпечення умов роботи, обладнання робочого місця задля забезпечення соціального дистанціювання, вимог гігієни, організації виробничого та логістичного процесу, забезпечення безперервності виробничого циклу тощо.

Рекомендації           Рекомендації  укр.

Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: