Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » Круглий стіл: "Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху"
Круглий стіл: “Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху”
Вт, 13 Березня 2018, 16:28

За інформацією ТПП України, 24 квітня 2018 року за підтримки Sutralis (Франція) та IMEXBURO (Україна) відбудеться Круглий стіл: “Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху”Організатором заходу виступає Комітет підприємців АПК при ТПП України.

Чому Франція?

Франція – один з найбільших (населення – 67 млн осіб), та найплатоспроможніших ринків Європи, один з двигунів європейської економіки, країна величезних можливостей для українських виробників продовольства, які на сьогодні не використовуються в повному обсязі.

Французький ринок характеризується високою культурою споживання, стійкими традиціями та сильною конкуренцією, як з боку багаточисельних місцевих виробників, так і з боку інших іноземних постачальників.

З іншого боку, вихід на цей ринок для багатьох українських виробників пов’язаний з певними складнощами.

Цей круглий стіл покликаний стати своєрідним “майстер-класом” для вітчизняних експортерів сільськогосподарської та харчової продукції, який дозволить отримати відповіді на запитання:

  • Як працює ринок харчових продуктів у Франції?

  • Для якої продукції є місце на полицях французьких супермаркетів?

  • Як знайти партнера у Франції?

  • Як отримати необхідні сертифікати?

  • Яку маркетингову стратегію обрати?

  • Як побудувати довгострокові партнерські відносини?

Ключові спікери:

Філіп Демаре (Philippe Desmarest), засновник та генеральний директор компанії Sutralis, (спеціалізується на супроводі іноземних брендів харчових продуктів в мережі французького рітейлу. 12 років на ринку табільше 400 брендів з усього світу, які знайшли своє місце серед французьких споживачів завдяки Sutralis). Ніколя Перен (Nicolas Perrin), радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні. Антуан Лемер, директор з закупівель Ашан Україна, Дмитро Кушнір, IMEXBURО.

Для виробників та експортерів харчових продуктів участь безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

Місце і час проведення: 27 березня 2018 року о 10:00 год. ТПП України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33. Зал 101. “CHAMBER MEDIA”)

Для реєстрації у заході, будь ласка, зв’яжіться: Олександра Коваленко (044) 584 28 31, kat-bsd@ucci.org.ua

Додаткова інформація та з питань індивідуальних консультацій із Філіпом Демаре (Philippe Desmarest), будь ласка, зв’яжіться: Олег Юхновський (044) 583 50 69, u-ol@ucci.org.ua, Дмитро Кушнір (IMEXBURO) dk@imexburo.com

Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: