Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » Грант на розробку та впровадження харчових технологій
Грант на розробку та впровадження харчових технологій
Вт, 12 Березня 2024, 13:30

Основні умови

Категорія бізнесу: Всі види бізнесу

Вид грантової допомоги: Фінансова

Кінцевий строк дії грантової програми: 13.11.2024

Назва грантодавця: Програма Impact Funding Framework

Цільове призначення гранту

Метою співфінансування та спільного використання ресурсів альянсів та спільних програм є:
— Покращити вплив дієти на ожиріння та неінфекційні захворювання
— Зменшити шкоду для довкілля, пов’язану з харчовими системами
— Боротися із загрозами, пов’язаними з цілісністю харчових продуктів та складними ланцюгами постачання

Участь у гранті можуть взяти організації з країн-членів Європейського Союзу (ЄС) та країн-асоційованих членів програми Horizon Europe, в тому числі України

Розмір гранта (до): До 1 000 000 EUR

Особливості

Окрім об’єднання ключових зацікавлених сторін, від компаній і дослідницьких організацій до соціальних підприємств і регіонів, програма повинна залучати бенефіціарів — людей, бізнес або організації — з чітко визначеними потребами у впливі.
Фінансування комерційних проєктів від 50 000 до 1 000 000 EUR

Умови надання

Для участі в програмі та подання заявок через спільноту EIT Food, необхідно виконати наступні кроки:
— Зареєструватись на спеціальній онлайн-платформі спільноти EIT Food
— Створити консорціум, об’єднавши з іншими учасниками програми, які мають спільний інтерес у вирішенні конкретних проблем чи впровадженні проєктів
— Після створення консорціуму подати заявку на участь у програмі через зазначену онлайн-платформу

Додаткові вимоги для розміру гранту

Пріоритетними напрямками цього фінансування є:
— Диверсифікація білків у повсякденне життя
— Підтримка відновлювального сільського господарства для фермерів у переході до нульового балансу
— Забезпечення більшої прозорості та вибору для споживачів через маркування, пакування та інформаційну прозорість харчових продуктів
Посилання – http://surl.li/qulbo
Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: