Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » Міжнародна виставка текстильної та модної індустрії “Uztextile Expo-2018”.
Міжнародна виставка текстильної та модної індустрії “Uztextile Expo-2018”.
Пн, 27 Серпня 2018, 10:04

За інформацією Посольства Республіки Узбекистан в Україні, 4-7 вересня 2018 року в м. Ташкент відбудеться Міжнародна виставка текстильної та модної індустрії “Uztextile Expo-2018”.

В рамках заходу будуть організовані міжнародна конференція “Uzbekistan Textile Conference”, присвячена питання розвитку текстильної індустрії і організована під егідою Міжнародної конференції виробників текстилю (ITMF), Центральноазіатська виставка технологічного обладання CAITME та ярмарок-виставка текстильної продукції.

Експонентами та відвідувачами заходів вистапають провідні виробники текстильної продукції Узбекистану, світові лідери текстильних технологій, представники міжнародних текстильний асоціацій, суміжних галузей (логістика і банківська сфера), байєри, співробітники наукових інститутів, технологи і студенти. Очікується участь більше 10 тисяч відвідувачів з 35 країн світу.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційних сайтах заходів: http://caitme.uz/http://www.textileexpo.uz/http://uzts.uz/

Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: