20 вересня 2016 року на підприємстві — виробнику ТОВ “ВіК”, яке виробляє м’ясну продукцію, що відома під ТМ “Приборівські ковбаси”, розпочато роботу, яка проводиться в рамках проекту “Європейська система розвитку CERTUA”. Головною метою цієї роботи – є впровадження системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів згідно з вимогами стандартів ISO 9001:2015 та ISO 22000:2005, що базується на принципах НАССР.
Проведено діагностичний аудит на підприємстві та складено звіт фахівцями методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП Пігарьовою Л.А. та Хомутовською І.В.
Виробничі потужності ТОВ “ВіК” знаходяться в Вінницькій обл., Липовецькому районі, смт. Турбів. Підприємство виробляє широкий асортимент продукції, контролює її якість у виробничій лабораторії та постійно збільшує асортимент.
Також проведено навчання персоналу підприємства на тему: “Розробка системи управління якостю та безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2007”. Всі фахівці ТОВ “ВіК” успішно пройшли тестування та показали високий рівень знань.