Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Медіа » Новини » В Україні стартує програма «Національний Кешбек»
В Україні стартує програма «Національний Кешбек»
Ср, 28 Серпня 2024, 11:13

З вересня 2024 року в Україні стартує програма «Національний Кешбек», за якою покупець українського товару може отримати до 10 % витрачених коштів.

Уряд прагне підтримати національного товаровиробника: щоб обираючи між імпортним і вітчизняним товаром, споживачі зупинялися на українському.

Відповідно до умов програми, кешбек надаватиметься на будь-які споживчі товари українського виробництва за виключенням підакцизних товарів.

Участь виробників, торгових мереж, магазинів (у т.ч. онлайн) у програмі є добровільною. Кешбек надається не на всі товари, а лише на ті, які будуть подані для участі у програмі.

Координатором програми «Національний Кешбек» є Міністерство економіки України.

У реалізації проекту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр.

Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проекту – міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Координатором програми є Міністерство економіки України, фахівцями якого підготовлено презентацію та коротку інструкцію як долучитися до програми – за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1RpTBmxLYuzfkv5gCsW9YYmCVkIn12grG/view?usp=drive_link

Посилання на відеоінструкцію – https://drive.google.com/drive/folders/1pxojfQ1TQg35V-xtlf-VmcIT4s-brg4z?usp=drive_link

Мінекономіки, також, запущено флешмоб для підтримки українського виробника: Зробимо разом українське — товаром першого вибору.

Щоб доєднатися до флешмобу необхідно зробити допис, що Ваша компанія зареєструвалася у програмі і позначити кілька виробників, яких запрошуєте доєднатись до програми. А також, необхідно додати хештег #національний_кешбек  , щоб Мінекономіки могли інформаційно Вас підтримати.

Детальніше про програму та умови приєднання до неї – за посиланням: http://surl.li/bkdjsi (продубльовано в qr-коді)

Версія для друку
Версія для друку

Читайте також: