Вiнницька торгово - промислова палата
Мапа сайту
(0432) 53-00-07
Головна » Комерційні пропозиції » Сучасні електричні системи опалювання
Сучасні електричні системи опалювання
Пн, 07 Серпня 2023, 16:04

Вас вітає компанія Smart Install. Ми пропонуємо вам сучасні електричні системи опалення. Місія Smart Install – забезпечити споживачів якісним теплом та комфортом. У  системах  опалення  Smart  Install використовується  нагрівальний  елемент закритого типу, який прогрівається в межах 40-80° і тому наш продукт є електричним аналогом водяного радіатора. Це дозволяє комфортно нагріти приміщення, не пересушуючи при цьому повітря.
 Наші переваги це :
– перша в Україні🇺🇦 NFC технологія для легкого керування через додаток
Система NFC  це  програматор який за рахунок додатку на телефон та nfc модулю дає можливість налаштування тижневого графіку кожної години доби.
Тобто ми маємо два види терморегулятора звичайний електронний, який контролює температуру повітря та температуру нагрівання самого обігрівача та NFC программатор.
Наша компанія існує на українському ринку понад 5 років, і ми маємо усі належні сертифікати, які відповідають європейським стандартам якості.
Ми стежимо за якістю нашої продукції, контролюємо екологічність матеріалів, а також відповідність усім нормам і вимогам. Наші обігрівачі сертифіковані і повністю безпечні у використанні. І ми точно знаємо, що потрібно нашому покупцеві.
Великий асортимент панелей дозволяє підібрати обігрівач індивідуально для кожного нашого покупця. Все залежить тільки від ваших побажань і приміщення, яке необхідно опалювати.
📳 smart install
– корпус з нержавіючої сталі INOX satin.
– гарантія 10 років ‼
Купуючи наш продукт, Ви отримуєте дійсно якісний та сучасний обігрівач з можливістю програмування зі смартфону, який забезпечить Вам тепло і комфорт на десятиліття!
Команда Smart Install попіклується про ваш комфорт взимку.  Нехай у Вашому домі👨‍👩‍👧‍👦 завжди буде тепло та затишно.

З повагою,
менеджер відділу обробки звернень
Руслана Шекель.

https://www.youtube.com/watch?v=rLxeg8ivWLQ&feature=emb_title

mob. 38 097 351 40 67
viber 38 097 351 40 67  
https://smart-install.com.ua/ua

Версія для друку
Версія для друку