Питання безпечності продуктів на всіх етапах харчового ланцюга є на сьогодні одним надважливих для українського суспільства і привертає особливу увагу як споживачів так і виробників. Зважаючи на актуальнісь тематики і запит бізнесу, Вінницькою торгово-промисловою палатою 22 жовтня 2019 року був організований семінар “Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу”.
Програма семінару включала:
Учасники семінару також мали чудову нагоду отримати індивідуальні консультації щодо оформлення макетів етикеток.
Дякуємо спікерам заходу:
Черваню Віталію Івановичу — заступнику начальника Управління, начальнику відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області
Пігарьовій Людмилі Анатоліївні — начальнику методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП
Кохан Світлані Василівні – експерту з питань стандартизації, метрології ДП “УКРНДНЦ” за змістовні та компетентні доповіді.
Готуємо наступні семінари циклу “Безпечність харчових продуктів” для підприємств – представників сфери громадського харчування та торгівлі.