Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Commercial offers » (Ua) Іранський виробник світлодіодних приладів LED запрошує до співпраці
(Ua) Іранський виробник світлодіодних приладів LED запрошує до співпраці
Mon, 03 December 2018, 12:02

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Промислова група “Шаян Барг” (Shayan Bargh) є найбільшим в Ірані виробником світлодіодних освітлювальних приладів LED, стійок та штативів для освітлювальних приладів, і має досвід експорту своєї продукції до багатьох країн. Зазначена промислова група є зацікавленою у встановленні торгівельних зв’язків з українськими підприємствами – для оптимізації процесу розширення мережі розподілу та реалізації власної продукції в Україні та інших країнах регіону. У зв’язку з цим група “Шаян Барг” має намір:

• направити свого представника до визначених і надійних підприємств України з метою реалізації продукції через ці підприємства;

• залучити торгівельних партнерів до співпраці та участі в заснуванні виробничого підприємства.

Зацікавлені особи та підприємства в Україні, що мають фінансові, кредитні та інші відповідні можливості, достатній потенціал для реалізації зобов’язань та необхідні умови, можуть надіслати свої особисті дані, резюме та інформацію про свою діяльність і попередній робочий досвід, за контактними даними виробничого підприємства зазначеної промислової групи або на її електронну адресу:

Телефон виробничого підприємства : +98 086-33553248(9), факс: +98 086-33554118;

e-mail: shayanbargh.export3@gmail.com

веб-сайт:www.shayanelectric.com

Оригінал листа та переклад додається.

Print
Print