ПРОФЕСІЙНИЙ ТУР ДО ФРАНЦІЇ ТА БЕЛЬГІЇ для виробників кісточкових культур, розсадників, представників ритейлу, експортерів та переробників плодово-ягідної продукції
5 – 8 серпня 2019 року
ПРОГРАМА ТУРУ
 День 1: Переліт Київ – Брюссель
 Royal Fruit Company — насадження черешні, комплекс по післязбиральній доробці та зберіганню
 Поселення у готель. Вільний час
 День 2: DEPA-Fruit — один із провідних розсадників, що має фокус на вирощування саджанців черешні, співпрацює з багатьма дослідними організаціями та селекціонерами світу, має виробничі насдження.
 Переїзд потягом Брюссель (Бельгія) – Валанс (Франція), поселення у готель
 День 3: Іnternational Plant Selection — виробництво кісточкових: персика, нектарина, слив, абрикоса,
 черешні (американської, французької, південноафриканської та канадської селекції) за органічною та традиційною технологіями. Відвідання експериментальних насаджень
 Verger Maubec — органічне виробництво черешні та абрикоса
 Nectar Fruits — виробництво, післязбиральна доробка та експорт кісточкових культур преміум-класу (абрикос, персик, нектарин)
 Дегустація французьких вин та сирів. Вільний час.
 День 4: SEFRA – експериментальне господарство з виробництва черешні, абрикоса, персика та інших культур.
 Cot International – виробник кісточкових: абрикоса сортів раннього, середнього та пізнього періодів дозрівання, а також черешні та японської сливи (французької та американської селекції)
 Royal Fruit Company/Gielen – виробничі насадження черешні
 Переїзд Валанс-Париж. Переліт Париж—Київ.
Вартість участі у професійному турі складає 1500* євро на особу, що включає:
  Організацію зустрічей та візитів у Франції та Бельгії;
  Супровід групи міжнародним експертом з вирощування кісточкових культур;
  Супровід та послуги перекладу протягом навчальної поїздки;
  Страхування;
  Інші організаційні послуги
* Учасники додатково покривають вартість авіаквитків та витрати по перебуванню у Франції та Бельгії (проживання, харчування, транспортування по країні). Вказана вартість поїздки є дійсною, за умови участі у професійному турі 6-ти і більше осіб. Дати поїздки можуть зміститись на 1-2 дні залежно від наявності квитків.
 Реєстрація учасників туру відкрита до 1 серпня!
+38/0432/52-07-12, моб.: +38/067/430-13-19.
 e-mail: travel@cci.vn.ua