Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(067) 430-07-05
Home » Media » News » (Ua) Безпечність харчових продуктів - основа виробництва, переробки та обігу
(Ua) Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу
Thu, 03 October 2019, 14:33

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Вінницька торгово-промислова палата запрошує операторів ринку харчових продуктів взяти участь у СЕМІНАРІ

“Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу”

22 жовтня 2019 року о 10:00

Питання до розгляду:

  • основні зміни в новій версії стандарту ISO 22000:2018;
  • вимоги Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 зі змінами;
  • Закон України Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів, вимоги до маркування;
  • порядок та процедура проведення перевірок виробників харчових продуктів згідно діючого законодавства;
  • розгляд макетів етикеток учасників, та рекомендації щодо оформлення.

Доповідачі семінару:

Пігарьова Л.А. – начальник методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП;

Салюк А.В.начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області;

Кохан С.В.експерт з питань стандартизації, метрології ДП «УКРНДНЦ».

Вартість участі у семінарі становить 1000 грн з особи.

Для підприємств-членів Вінницької ТПП діє знижка — 20%

Семінар відбудеться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 68, конференц-зал (ІІ поверх)

Реєстрація 

Довідки за телефонами: (0432)520712, 525962

E-mail: travel@cci.vn.ua

Програма семінару

Print
Print

Читайте також: