Вінницька торгово-промислова палата запрошує операторів ринку харчових продуктів взяти участь у СЕМІНАРІ
“Безпечність харчових продуктів – основа виробництва, переробки та обігу”
22 жовтня 2019 року о 10:00
Питання до розгляду:
Доповідачі семінару:
Пігарьова Л.А. – начальник методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП;
Салюк А.В. – начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області;
Кохан С.В. – експерт з питань стандартизації, метрології ДП «УКРНДНЦ».
Вартість участі у семінарі становить 1000 грн з особи.
Для підприємств-членів Вінницької ТПП діє знижка — 20%
Семінар відбудеться за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 68, конференц-зал (ІІ поверх)
Довідки за телефонами: (0432)520712, 525962
E-mail: travel@cci.vn.ua