Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » Exhibition » Спеціалізована виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії Agro2Food, 29-31 жовтня
Спеціалізована виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії Agro2Food, 29-31 жовтня

Запрошуємо на спеціалізовану виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії Agro2Food, яка відбудеться 29-31 жовтня 2024 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Україна).

Мета виставки Agro2Food – розвиток продовольчої індустрії України з високою доданою вартістю, що дозволить посилити економіку нашої країни.

Учасники виставки: виробники та постачальники технологій, обладнання та рішень для агропереробки та продовольчої індустрії.

Відвідувачі заходу: виробники продуктів харчування та напоїв, агропереробні підприємства та фермерські господарства.

В рамках виставки за координації Команди підтримки реформ Мінекономіки з боку Міністерства економіки України готується проведення заходу по фінансуванню та інвестиціям в агропереробну та продовольчу індустрію Україні – форум: «Курс на агропереробку. Як масштабувати бізнес і де брати гроші?».

Виставка відбудеться спільно з 27-ю міжнародною виставкою продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine.

Організатор зазначених заходів – українська компанія ДП «Прем’єр Експо», що на сьогодні є найбільшим організатором виставок в Україні (21 виставка у портфелі), має успішний досвід проведення міжнародних виставок та конференцій як в Україні так і за кордоном, серед яких наступні проекти: ReBuild Ukaine, WorldFood Ukraine, AquaTherm Kyiv, KyivBuild Ukraine, Public Health, InterCHARM Ukrainе, AutoTechService та інші. Також компанія «Прем’єр Експо» увійшла до списку NEXT 250 від українського FORBES.

Print
Print