Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » News » (Ua) Інформація щодо експорту продуктів птахівництва та тваринництва до Держави Катар
(Ua) Інформація щодо експорту продуктів птахівництва та тваринництва до Держави Катар
Mon, 26 June 2017, 16:09

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

За Інформацією від Міністерства закордонних справ України, повідомляємо про заходи, пов’язані з експортом м’ясної продукції до Держави Катар, а саме про необхідність отримання попереднього дозволу Міністерства муніципальних справ і екології Держави Катар на імпорт продуктів птахівництва та тваринництва.

Вищезгаданий дозвіл стосується наступних продуктів:

  • яловичини, телятини, буйволятини, верблюжатини, баранини та будь-яких інших м’ясопродуктів, призначених для вживання людиною, незалежно від їх виду та способу обробки (охолодженого чи замороженого), а саме: цілих охолоджених чи заморожених туш, охолоджених чи заморожених частин туші, фаршу, сосисок, копченого м’яса, бастурми, нагетсів, бургерів, ковбасних виробів, мортаделли, м’ясних котлет і виробів з тіста та м’ясної начинки, які містять м’ясо згаданих вище тварин;
  • м’яса домашньої птиці (охолодженого, замороженого, цілого чи подрібненого, м’яса у вигляді сирого необробленого фаршу);
  • сирих яєць, а також продуктів, до складу яких входять сирі яйця, що не підлягали жодній термічній обробці шляхом пастеризації, процедурі дезінфекції та не були приготовані будь-яким іншим способом.

Попередній дозвіл не вимагається для наступних продуктів:

  • обробленого та приготованого м’яса птиці, такого як напівфабрикати сосисок, копченого м’яса, нагетсів, бургерів, ковбасних виробів, мортаделли, м’ясних котлет і виробів з тіста та м’ясної начинки, які містять м’ясо птиці, яйця та майонез, для приготування якого використовувалися яйця, що пройшли пастеризацію або дезінфекцію, чи для приготування якого використовувалися яєчний порошок;
  • пастеризовані, дезінфіковані та порошкоподібні яйця, та продукти до складу яких входять пастеризовані, дезінфіковані та порошкоподібні яйця;
  • інші продути тваринництва, такі як молочні та кисломолочні продукти.

Окрім того, слід зауважити, що, як і раніше, необхідна легалізація документів пов’язаних з експортом продуктів до Держави Катар без пред’явлення дозволу, оскільки він використовується внутрішньо при в’їзді в Державу Катар.

Print
Print

Читайте також: