Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Commercial offers » Виготовлення судин та апаратів сталевих зварних
Виготовлення судин та апаратів сталевих зварних
Thu, 09 February 2023, 09:29

ТОВ «Чірчик Маш» заснований 1996 року та базується у м.Чирчик. Підприємство спеціалізується на виготовленні судин та апаратів сталевих зварних за OzDSt1138 : 2017 «Сосуди та апарати сталеві зварні», ДЕРЖСТАНДАРТ Р 52630-2012 «Судини та апарати сталеві зварні», та запасних частин до них, а також апаратів повітряного охолодження та інших виробів машинобудування.

Останні 6 років компанія розширила виробничі можливості та налагодила випуск теплообмінного, ємнісного та іншого обладнання, що працює під тиском, а також нестандартне обладнання за кресленнями та вимогами замовника.

Наявні потужності нашого підприємства дозволяють виконувати замовлення з вищезгаданої номенклатури різного матеріального виконання: вуглецева сталь, нержавіюча сталь різних марок, а також титанових сплавів. Рівень інженерного персоналу, конструкторів та технологічного
супроводу виробництва дозволяє виконувати замовлення різної складності. 

Партнерами нашої компанії є такі організації, як Ферганський Нафтопереробний Завод, АТ “Ферганаазот”, АТ “Максам Чірчик” (Хімпром), АТ «Шуртаннафтогаз», АТ «Ammofos-Maxam», ТОВ «GʼALLAOROLKALIYFOSFAT» та інші організації хімічної та нафтогазової галузі Республіки Узбекистан. Також наша компанія здійснила постачання обладнання на підприємства Російської Федерації, такі як ТОВ «МК “Прома”, ТОВ “ТД “Кама”, “ІРГІРЕДМЕТ”, ПАТ “Нижньокамськнафтохім”, ТОВ “ДІП-Сервіс”.

Підприємство ТОВ «Чирчик Маш» має всі необхідні ресурси, оснащене необхідним обладнанням, що дозволяє виконати замовлення якісно та в строк. Персонал нашої компанії укомплектований фахівцями як інженерний склад (конструктори, технологи), а також робітник персонал, висококваліфіковані зварювальники, котельники.

КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

Print
Print