Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » News » (Ua) Казахстан запрошує до участі в національній виставці
(Ua) Казахстан запрошує до участі в національній виставці
Mon, 16 July 2018, 10:35

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Зовнішньоторгівельна палата Казахстану запрошує українські компанії для участі у Павільйоні “Обладнання для виробництва товарів народного споживання”, в рамках національної виставки “Кращий товар Казахстану”, яка пройде 12-13 жовтня 2018 року в м. Астана.

Участь у павільйоні надасть можливість демонстрації товарів, обладнання та матеріалів, встановлення ділових відносин між компаніями галузі та взаємодії з товаровиробниками.

Участниками павільйону можуть стати підприємства, що виробляють або займаються поставкою обладнання, комплектуючих, а також сировиною для виробничих товарів, продовольчої цінності та товарів для населення (упаковочний матеріал, маркування, поліграфія, меблі, текстиль, техніка, телекомунікації, виробництво декоративних матеріалів, світлотехнічне обладнання, і тд).

Під час виставки будуть організовані В2В зустрічі для зацікавленіх сторон – учасників, віробників, покупців, трейдерів, представників державних організацій, асоціацій. Запрошеними трейдерами будуть проведені семінари щодо умов виходу на ринки Китаю та країн Близького Сходу.

“Кращий товар Казахстану” – це найбільша виставка товарів, удостоєних звання “краща продукція казахстанського виробництва”, яка проводитиметься під патронажем Національної палати підприємців Республіки Казахстан “Атамекен” та Зовнішньоторговельної палати Казахстану.

У виставці візьмуть участь понад 140 казахстанських компаній, які зарекомендували себе як виробники продукції найвищої якості в сфері промислових товарів, продуктів харчування, товарів народного споживання.

За додатковою інформацією просимо звертатись до організаторів: 
Акмарал Исембаева Akmaral.issembayeva@gmail.com Tel: +7 701 996 1005

Переглянути умови участі (у форматі .pdf)

Print
Print

Читайте також: