Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(067) 430-07-05
Home » Media » News » (Ua) Круглий стіл: "Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху"
(Ua) Круглий стіл: “Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху”
Tue, 13 March 2018, 16:28

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

За інформацією ТПП України, 24 квітня 2018 року за підтримки Sutralis (Франція) та IMEXBURO (Україна) відбудеться Круглий стіл: “Експортувати до Франції шляхи та ключі до успіху”Організатором заходу виступає Комітет підприємців АПК при ТПП України.

Чому Франція?

Франція – один з найбільших (населення – 67 млн осіб), та найплатоспроможніших ринків Європи, один з двигунів європейської економіки, країна величезних можливостей для українських виробників продовольства, які на сьогодні не використовуються в повному обсязі.

Французький ринок характеризується високою культурою споживання, стійкими традиціями та сильною конкуренцією, як з боку багаточисельних місцевих виробників, так і з боку інших іноземних постачальників.

З іншого боку, вихід на цей ринок для багатьох українських виробників пов’язаний з певними складнощами.

Цей круглий стіл покликаний стати своєрідним “майстер-класом” для вітчизняних експортерів сільськогосподарської та харчової продукції, який дозволить отримати відповіді на запитання:

  • Як працює ринок харчових продуктів у Франції?

  • Для якої продукції є місце на полицях французьких супермаркетів?

  • Як знайти партнера у Франції?

  • Як отримати необхідні сертифікати?

  • Яку маркетингову стратегію обрати?

  • Як побудувати довгострокові партнерські відносини?

Ключові спікери:

Філіп Демаре (Philippe Desmarest), засновник та генеральний директор компанії Sutralis, (спеціалізується на супроводі іноземних брендів харчових продуктів в мережі французького рітейлу. 12 років на ринку табільше 400 брендів з усього світу, які знайшли своє місце серед французьких споживачів завдяки Sutralis). Ніколя Перен (Nicolas Perrin), радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні. Антуан Лемер, директор з закупівель Ашан Україна, Дмитро Кушнір, IMEXBURО.

Для виробників та експортерів харчових продуктів участь безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

Місце і час проведення: 27 березня 2018 року о 10:00 год. ТПП України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33. Зал 101. “CHAMBER MEDIA”)

Для реєстрації у заході, будь ласка, зв’яжіться: Олександра Коваленко (044) 584 28 31, kat-bsd@ucci.org.ua

Додаткова інформація та з питань індивідуальних консультацій із Філіпом Демаре (Philippe Desmarest), будь ласка, зв’яжіться: Олег Юхновський (044) 583 50 69, u-ol@ucci.org.ua, Дмитро Кушнір (IMEXBURO) dk@imexburo.com

Print
Print

Читайте також: