Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » News » (Ua) Міжнародні виставки в Азербайджані
(Ua) Міжнародні виставки в Азербайджані
Wed, 14 February 2018, 15:56

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Торгово-промислова палата інформує, що з 16 по 18 травня 2018 р. в м. Баку (Азербайджан) відбудеться 12-та Азербайджанська міжнародна виставка “Сільське господарство” та 24-та Азербайджанська Міжнародна виставка “харчової промисловості” 

Дана виставка являється найпопулярнішою виставкою харчової та агро промисловостей, яка проходить в м. Баку кожного року. Участь у виставці відкриває реальні можливості українським виробникам розширити ринки збуту в країни Азії та Близького Сходу.

З огляду на вищевикладене, ТПП України разом з представником ТПП України в Азербайджанській Республіці організовує діловий візит українських підприємців для участі в зазначеній виставці (як відвідувачі) з 15 по 19 травня п.р.

 Програма заходу включатиме не тільки відвідання виставки, а й B2B переговори, відвідання виробничих підприємств, мережу продовольчих магазинів, зустріч з Послом України в Азербайджанській республіці та індивідуальні зустрічі (будуть узгоджені згідно побажань учасників).

Власне, крім ділової програми, буде також запропоновано на розгляд учасників екскурсійна програма останнього дня перебування.

Вартість участі орієнтовно 820 $ США для одного учасника. Вартість буде змінюватись в залежності від заброньованої дати та вільних місць в літаку.

У вартість входить: переліт Київ-Баку-Київ, проживання в 4* готелі в центрі міста 4 ночі, трансфери з/до аеропорту в Баку, трансфери до виставкового центру та зворотньо, трансфери протягом третього дня перебування та вартість 2-х вечерь в ресторані, страхування та послуги ТПП України.

Виліт делегації планується 15 травня п.р. о 12:30 – 16:30 бакинськими авіалініями, зворотній виліт 19 травня п.р. о 8:45 – 11:10. Трансфер буде організовано під групу, індивідуальних трансферів передбачено не буде.

Щодо сплати вартості участі, а також бронювання авіа білетів просимо звертатися до Центру міжнародної ділової співпраці при ТПП України  Тетяни Ситник моб. + 067 44 70 167, expo@cibc.com.ua.

Додатково, за бажанням, можна включити екскурсію в вільний день, а також додаткові вечері.

Запрошуємо зацікавлені підприємства та компанії взяти участь в діловому візиті. Обіцяємо цікаву програму та продуктивний візит!

В разі заінтересованості, просимо заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/pSv3bz

Подача заявок приймається до 1 квітня п.р. 

З організаційних питань звертатися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України: (044) 461-98-07, 067 230-90-38  Ольга Сухенко, oas-ier@ucci.org.ua

З Азербайджанською Республікою діє безвізовий режим. Наявність закордонного або біометричного паспорту обов’язкова!

Print
Print

Читайте також: