Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » Media » News » (Ua) Відбулась зустріч з Оленою Гур'євською в рамках проекту "Бізнес, що сприяє розвитку підприємництва та громадянського суспільства"
(Ua) Відбулась зустріч з Оленою Гур’євською в рамках проекту “Бізнес, що сприяє розвитку підприємництва та громадянського суспільства”
Thu, 28 September 2017, 15:55

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Нова зустріч, нова яскрава історія жінки, яка власноруч побудувала успішний бізнес і створила чудову люблячу родину. 26 вересня 2017 року гостею зустрічі з жінками, які планують започаткувати чи розвивати власний бізнес була Олена Гур’євська – власниця та генеральний директор інноваційної компанії “ОСТЕР”, що впроваджує та реалізує найбільш передові та ефективні системи захисту рослин; а також директор компанії “ЕКО НІКА” – одного із лідерів у виробництві продукції садівництва.

Щира відверта розмова дозволила учасницям зрозуміти не тільки причини, які спонукали Олену В’ячиславівну започаткувати власну справу та труднощі, які виникали в різні періоди його становлення і розвитку, а й основне – як подолати всі негаразди, залишаючись Людиною з великої літери, не зраджуючи власним моральним цінностям і принципам. І багато інших важлих для кожної жінки речей: як гармонійно поєднати активну суспільну діяльність і бізнес, як сформувати і згуртувати колектив однодумців і врешті решт – як залишитись гарною, життєвою, лагідною жінкою в родині, коли на роботі ти керівник, за спиною якого багаточисельний колектив.

Спілкування було надзвичайно відкритим і не залишило байдужими нікого з присутніх. Ми ж у свою чергу сподіваємося, що для когось це стане реальним поштовхом до початку власної справи.

Нагадуємо, що цикл виступів жінок-підприємців проводиться в рамках проекту “Бізнес, що сприяє розвитку підприємництва та громадянського суспільства”, який реалізує Вінницька торгово-промислова палата. До нових цікавих зустрічей!

 

1 (1)
2
3
4
5
6
previous arrow
next arrow
1 (1)
2
3
4
5
6
Print
Print

Читайте також: