Вінницька торгово-промислова палата інформує, що 29 липня 2016 року на підприємстві — виробнику ФОП Бондарук Юрій Володимирович, яке виробляє м’ясну продукцію в асортименті, що відома під ТМ «Бондарукові ковбаси», розпочато роботу, яка проводиться в рамках проекту “Європейська система розвитку CERTUA”.
Головною метою цієї роботи – є впровадження системи безпечності харчових продуктів згідно з вимогам ДСТУ ISO 22000:2007, що базується на принципах НАССР.
Проведено діагностичний аудит на підприємстві та складено звіт фахівцями методичного центру з розвитку систем менеджменту Вінницької ТПП Пігарьовою Л.А. та Ящук М.В.
Підприємство засновано 4 липня 2004 року. Виробничі потужності ФОП Бондарука Юрія Володимировича знаходяться в селі Якушинці. Підприємство виробляє широкий асортимент продукції, що включає в себе делікатесну групу з яловичини та свинини, продукти з м’яса птиці, варено-копчені та напівкопчені ковбаси, сардельки, сосиски, ліверні ковбаси. Високий рівень професіоналізму і роки невичерпного досвіду кваліфікованих та досвідчених працівників поєднані з високотехнологічним обладнанням, дає змогу споживачам оцінити належним чином якість продукції та її смак.
Постійним кредо компанії — є якість продукції, професіоналізм, орієнтація на клієнтів, інновативність.