Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(067) 430-07-05
Home » Media » News » (Ua) Рекомендації щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19
(Ua) Рекомендації щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19
Thu, 07 May 2020, 16:32

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Для використання в роботі надаємо рекомендації, підготовлені Європейськоюасоціацією виробників їжі та напоїв (FoodDrinkEurope)та Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (TheEuropeanFoodSafetyAuthority, EFSA) щодо захисту працівників підприємств/бізнесу сфери виготовлення харчової продукції в умовах COVID-19, а також огляд цього документу, підготовлений ПУ при ЄС.

Зокрема, ці рекомендації стосуються забезпечення рівня обізнаності персоналу щодо ситуації навколо COVID-19, забезпечення умов роботи, обладнання робочого місця задля забезпечення соціального дистанціювання, вимог гігієни, організації виробничого та логістичного процесу, забезпечення безперервності виробничого циклу тощо.

Рекомендації           Рекомендації  укр.

Print
Print

Читайте також: