Vinnytsia Chamber of Commerce and Industry
Sitemap
(0432) 53-00-07
Home » International projects » 4th International Contest “Teas of the world” AVPA-Paris 2021
4th International Contest “Teas of the world” AVPA-Paris 2021

AVPA –Agency for the Valuation of Agricultural Products, is a non-governmental, non-profit organization, mainly composed of producers and taste enthusiast. The Association sets itself the objective of contributing to the best promotion of exceptional agricultural productions for the benefit of their producers.  To do this, AVPA organizes 4 International Contest AVPA-Paris: “Teas of the World”, “Coffees roasted at Origin”, “Chocolates processed at Origin “, and ” World Edible Oils”.

This year AVPA organize its 4th international “Teas of the world” contest to encourage and support producers in this period of economic recovery.
AVPA contest helps tea producers in recognition of their exceptional quality in social and professional environment  stand out from other producers, AVPA medals are the symbol of high quality and trust,  to explore new markets around the globe, and more importantly in local geography.

The “Teas of the world” contest is organized in two very distinct parts:

  1. Monovarietal teas (Camellia Sinensis). Jury President – Lydia Gautier
  2. Infusions (infusion plants other than Camellia Sinensis), blends and flavoured teas, Jury President – Carine Baudry

The objective of the AVPA contest is to promote the recognition of exceptional producers by focusing primarily on organoleptic aspects. To learn more click here: www.avpa.fr/thes-en

AVPA team and particularly Ksenia HLEAP (ksenia.hleap@avpa.fr) who is in charge of this project remain at your disposal for any question/queries you may have.

Best regards,
Philippe Juglar
President
www.avpa.fr

_______________________________________________________________________

AVPA – Агенція з оцінки сільськогосподарської продукції, є неурядовою, некомерційною організацією, що складається в основному з виробників та любителів смаку. Асоціація ставить перед собою мету сприяти найкращому просуванню виняткових сільськогосподарських виробництв на благо своїх виробників. Для цього AVPA організовує 4 міжнародні конкурси AVPA-Париж: “Чаї світу”, “Кава, смажена у країні походження”, “Шоколадні цукерки, оброблені у країні походження” та “Світова їстівна олія”.

Цього року AVPA організовує свій четвертий міжнародний конкурс «Чаї світу», щоб заохотити та підтримати виробників у цей період відновлення економіки.
Конкурс AVPA допомагає виробникам чаю отримати визнання їх виняткової якості у соціальному та професійному середовищі, що
відрізняє їх від інших виробників.

Медалі AVPA – це символ високої якості та довіри, дослідження нових ринків по всьому світу та, що більш важливо, у місцевій географії.

Конкурс «Чаї світу» організований у двох чітких частинах:

I. Односкладові чаї (Camellia Sinensis). Президент журі – Лідія Готьє

II. Настої (інфузійні рослини, крім Camellia Sinensis), суміші та ароматизовані чаї, президент журі – Карін Бодрі

Метою конкурсу AVPA є сприяння визнанню виняткових виробників, зосереджуючись насамперед на органолептичних аспектах. Щоб дізнатись більше, натисніть тут: www.avpa.fr/thes-en

Команда AVPA, а особливо Ксенія ХЛЕАП (ksenia.hleap@avpa.fr), яка відповідає за цей проект, залишаються у вашому розпорядженні з будь-яких питань / запитань, які у вас можуть виникнути.

З найкращими побажаннями,
Філіпп Юглар
Президент
www.avpa.fr

Print
Print